Ældresagen logo

Om Fynske bedemænd

Det kan virke uoverskueligt, når I som pårørende skal tage stilling til, hvordan I på bedst mulig vis får taget afsked med jeres kære. Derfor har vi gjort vores bedste for, at I, med os som bedemænd, kan få en både god, overskuelig og simpel løsning i den svære tid.
Hos Fynskebedemænd mener vi, at det er vigtigt, at de pårørende kan føle sig trygge. De pårørende skal have en bevidsthed om, at vi som deres bedemænd er med dem hele vejen, og at vi sørger for, at alle deres aftaler omkring deres kære vil blive overholdt til punkt og prikke. Vi forestår både begravelse og bisættelse.

Vi arbejder ud fra, at alle skal have den rigtige behandling til en gennemskuelig pris. Som kunde hos Fynskebedemænd får I derfor både billige, gennemsigtige priser samt den bedst mulige service med etik og moral i højsæde. Det er alfa omega hos os.
Mennesker i sorg skal ikke bruge unødvendige kræfter og bekymringer om prisen for den service, som de har allermest brug for i en svær tid. Dette skal være det sidste, som bekymrer dem, og vigtigst af alt skal de pårørende kunne føle sig trygge i deres valg for deres kæres sidste rejse. Det er der, hvor vores fokus ligger hos Fynskebedemænd.

 

Vælg altid en uddannet bedemand

Ved dødsfald

Min sidste vilje

Bedemandens opgaver