Begravelse fra kirke

Prisoversigt

Begravelse med ceremoni Standard Plus Ekstra
Rådgivning omkring dødsfaldet
Klassisk hvid polstret begravelses kiste
Iklædning & ilægning i kiste
Rustvognskørsel til ceremoni
Håndtering af dokumenter frem til skifteret
Koordinering med præst & kirke
Ansøgning om begravelseshjælp Modtag op til 11.650,- Modtag op til 11.650,- Modtag op til 11.650,-
Pyntning af kiste/opsætning til ceremoni
Samtale i eget hjem/butik
Miljø og hygiejne tillæg
Blomsterkørsel efter ceremoni på Fyn
Hjemmedød ekstra mand
Hjemmedød ekstra kørsel
Farvelroser eller bårebuket
Kistedekoration incl opsætning
Dødsannonce
Ingen tillæg aften,weekend & helligdag
Pris incl. moms 14.333,- 17.118,- 22.635,-

Begravelse med ceremoni - standard

Pris: 14.333,-

Begravelse med ceremoni - plus

Pris: 17.118,-

Begravelse med ceremoni - ekstra

Pris: 22.635,-

Bestil online

Vi kontakter dig inden 30 min.
Benyt vores simple online butik som guider dig igennem hele bestillingen eller ring døgnet rundt på tlf. 53 64 64 04 og få hjælp til indtastningen.

Bestil på tlf.​

Fremme inden 3 timer til samtale
Ring til os døgnet rundt hele året gratis og uforpligtende, vi står klar med personlig råd og vejledning på tlf. 53 64 64 04.

Vi anvendte Fynske Bedemænd til min…
“Vi anvendte Fynskebedemænd til min svigerfars bortgang.  Vi var ovenud tilfredse med deres professionelle tilgang til i læggelse i kiste mm.
De var varme, imødekommende og tillidsfulde, kemien var der lige med det samme.
Kan kun varmt anbefale disse…”
Connie Dinesen

Læs flere anmeldelser her

Har du spørgsmål?

Bedemand Carsten Ovesen

Bedemand
Carsten Ovesen
Tlf. 53 64 64 04

Dorthe Ovesen bedemand

Bedemand
Dorthe Ovesen
Tlf. 53 64 64 04

Eller bliv ringet op…

Information om begravelse fra kirke

Før begravelsen:

Før begravelsen har vi som bedemænd bestilt gravplads i samarbejde med de pårørende. Der vil også skulle bestilles gravsten, hvor vi også gerne sørger for dette samt også gerne står for inskription og opsætning af stenen efterfølgende. Det er ligeledes muligt, at familien selv bestiller en gravsten, men her skal man være opmærksom på regler for størrelser og materialer på de forskellige kirkegårde. Derfor er det vigtigt at tage en snak med kirken inden, at man bestiller stenen.

Kort før ceremonien afhenter vi kisten i kapellet og indsætter den i kirken. Her vil vi som regel skulle pynte kisten efter aftale med de pårørende og udlægge eventuelle bestilte blomster før familien ankommer til ceremonien.

Ritualet ved begravelse:

Organisten indleder begravelsen ved at spille et musikstykke, mens gæsterne kan samle tankerne. Herefter synges en salme inden, at præsten hilser på alle i kirken fra alteret.
Ved alteret beder præsten en bøn og læser en tekst fra Bibelen og derefter synges en salme mere. De pårørende er selv med til at vælge hvilke salmer, der skal synges ved begravelsen.
Efter den anden salme holder præsten en tale for den afdøde. Det foregår enten ved kisten eller fra prædikestolen. Talen kan både handle om den afdødes liv og om det kristne håb om opstandelsen.
Efter præstens tale synger man en salme inden, at kisten bliver båret ud til gravstedet. Det er ofte de nære pårørende til den afdøde, som bærer kisten. Resten af gæsterne ved begravelsen følger efter kisten i stilhed.

Ved graven

Ved gravstedet er de pårørende med til at sænke kisten i jorden. Præsten beder igen en bøn, og herefter sker jordpåkastelsen, hvor præsten kaster jord på kisten tre gange med ordene: ”Af jord er du kommet, til jord skal du blive, af jorden skal du igen opstå.” Som afslutning beder man fadervor, præsten lyser velsignelsen, og der synges sammen en salme ved graven. Derefter forlader de pårørende kirken til et eventuelt kaffebord, som vi kan have forestået, eller I som pårørende selv sørger for.

Har I spørgsmål eller andre ønsker til en begravelse, så står vi naturligvis klar til at hjælpe med dette.