Bedemand Svendborg

Prisvenlig Bedemand

Ingen tillæg aften, weekend og helligdage

Ældresagen logo

Døgnservice

Møde i eget hjem eller hos os

Bedemand Svendborg og omegn

Hos Fynske Bedemænd, er vi din lokale bedemand i Svendborg og omegn. Vi tilbyder professionel hjælp og koordinering i forbindelse med hele processen – fra dødsfaldet hænder til selve begravelsen eller bisættelsen er velafviklet og alle parter har fået ro. Igennem årene har vi oparbejdet en stor rutine i at klare jer igennem den svære tid. Derfor indgår vi altid i en tæt og professionel dialog med de pårørende. Vi vil gerne være din bedemand i Svendborg og derfor tilbyder vi, at højtidligheden kan finde sted i alle kirker.

Begravelse

Vælger I som pårørende den traditionelle begravelse, består det grundlæggende i, at kisten bliver sænket i jorden, og man her kan sige farvel til sin kære. Ved en begravelse tages der bl.a. stilling til kistevalg og dekoration, og dette kan virke uoverskueligt i en svær tid.

 • Rådgivning omkring dødsfaldet
 • Hvid polstret begravelses kiste
 • Iklædning & ilægning i kiste
 • Rustvognskørsel til ceremoni
 • Dokumenter til skifteret
 • Pyntning af kiste/opsætning

Fra: 12.708,-

Bisættelse

Er der ønske om, at den afdøde skal bisættes, foregår det, modsat en begravelse, ved at bisættelsen afsluttes med, at kisten bliver kørt til krematoriet. Herefter vil urnen blive stedt til hvile. Måden hvorpå dette skal foregå kan der være flere af, og det er derfor et individuelt ønske.

 • Rådgivning omkring dødsfaldet
 • Hvid polstret kremeringskiste
 • Iklædning & ilægning i kiste
 • Rustvognskørsel til ceremoni
 • Rustvogn til krematorium
 • Urne i valgfri standard farve

Fra: 13.498,-

Bedemand
Carsten Ovesen
+45 53 64 64 04

Bliv ringet op

Bedemand
Dorthe Ovesen
+45 53 64 64 04

Svendborg Krematorium servicerer hele Sydfyn

På Svendborg Krematorium bliver hele det Sydfynske område dækket ind. I løbet af et år finder godt og vel 1.500 kremeringer sted. Svendborg Krematoriet har mange år på bagen og dermed en stor erfaring samt professionalisme i at stå for dette. Det blev opført tilbage i 1932, men grunden til at det stadigvæk står flot og smukt er blandt andet renoveringer i henholdsvis 2001 og 2012.

Svendborg krematorium set udefra

Tre forskellige kommunale kirkegårde

Du finder hele tre kommunale kirkegårde i Svendborg. Heriblandt: Assistentens Kirkegård, Fredens Kirkegård og Sct. Jørgens Kirkegård.

Assistentens Kirkegård

En af fordelene ved Assistentens Kirkegård er at Svendborg Krematorium ligger lige ved siden af. Derudover er der et prægtigt kirkegårdskapel, der hvert år ligger hus til en mangfoldighed af højtideligheder. I Svendborg Kirkegårdskapel er der plads til godt og vel 100 personer, hvorfor både store som små højtideligheder kan finde sted her. Desuden ligger Svendborg Sygehus kun små 100 meter fra kirkegårdskapellet, hvormed det kunne være et oplagt sted at benytte. Sidst men ikke mindst er Svendborg Kirkegårdskapel garant for at betjene samtlige trosretninger, når der er tale om dødsfald. Der er derfor med andre ord plads til alle.

Skulle det have interesse at tage en sidste afsked uden afholdelse af en egentlig religiøs karakter, kan salen tilmed benyttes og bookes.

Assistentens Kirkegård Bedemand Svendborg
Sct Jørgens Kirke i Svendborg

Sct. Jørgens Kirkegård

På en hyggelig landsbykirkegård i hjertet af Svendborg, finder du Sct. Jørgens Kirkegård. Kirkegården er nem at finde, da den ligger lige ud til Svendborgsund. Det er af denne grund et populært valg for mange at ty til denne kirkegård.

Fredens Kirkegård

Fredens Kirkegård har eksisteret siden 1945, hvorfor årsagen til tilnavnet ”fredens” skal findes i den overståede 2. verdenskrig, der sluttede i det selvsamme år. Fredens Kirkegård er meget indbydende og rummelig og har tilbage i 2015 fået tilknyttet en ny urnelund. I forhold til selve Fredens Kirkes placering, så ligger den i hjertet af kirkegården på adressen Glarmestervej 8B, 5700 Svendborg, hvor den tilbage i tiden fungerede som kapel. I dag er behovet dog vokset, hvormed den er blevet reetableret og omskabt til at blive en decideret kirke.

Fredens Kirke Svendborg

Bedemand svendborg med alle svarene

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du mangler informationer om, hvordan processen forløber og hvilke muligheder du har. Vi er din lokale bedemand i Svendborg, der tilbyder gennemsigtige priser, hvor du altid kan regne med at kvaliteten er i højsædet. Hos os hjælper vi dig altid igennem den svære tid på en professionel facon, så du og de andre pårørende kan få en mindeværdig afsked med jeres nærmeste.