Bedemand Søndersø

Ældresagen logo

Bedemand Søndersø og omegn

Hos Fynske Bedemænd, er vi din lokale bedemand i Søndersø og omegn. Vi tilbyder hjælp igennem hele processen, lige fra dødsfaldet hænder og så til selve højtideligheden finder sted. Vi er altså med hele vejen, indtil alle parter har fået den nødvendige ro. Vi tilbyder professionel hjælp og koordinering med det hele. Her indgår vi altid i tæt dialog med dig som pårørende. Har du et spørgsmål kan du altid komme til os som din bedemand i Søndersø. Vi tilbyder, at højtideligeden kan finde sted i alle kirker.

Begravelse

Vælger I som pårørende den traditionelle begravelse, består det grundlæggende i, at kisten bliver sænket i jorden, og man her kan sige farvel til sin kære. Ved en begravelse tages der bl.a. stilling til kistevalg og dekoration, og dette kan virke uoverskueligt i en svær tid.

Fra: 14.333,-

Bisættelse

Er der ønske om, at den afdøde skal bisættes, foregår det, modsat en begravelse, ved at bisættelsen afsluttes med, at kisten bliver kørt til krematoriet. Herefter vil urnen blive stedt til hvile. Måden hvorpå dette skal foregå kan der være flere af, og det er derfor et individuelt ønske.

Fra: 13.798,-

Ring døgnet rundt

53 64 64 04

Fremme inden 3 timer til samtale

Ring til os døgnet rundt hele året gratis og uforpligtende, vi står klar med personlig råd og vejledning.

Bedemand Carsten Ovesen

Bedemand
Carsten Ovesen
Tlf. 53 64 64 04

Ring døgnet rundt

53 64 64 04

Fremme inden 3 timer til samtale

Ring til os døgnet rundt hele året gratis og uforpligtende, vi står klar med personlig råd og vejledning.

Dorthe Ovesen bedemand

Bedemand
Dorthe Ovesen
Tlf. 53 64 64 04

Tre udvalgte kirker i Søndersø

Søndersø kirke på fyn

Søndersø Kirke

Vigerslev kirke på fyn

Vigerslev Kirke

Skamby kirke på fyn

Skamby Kirke

Har du brug for mere viden omkring begravelse/bisættelse i Søndersø?

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du mangler informationer om, hvordan processen forløber og hvilke muligheder du har. Vi er din lokale bedemand Søndersø, der tilbyder gennemsigtige priser, hvor du altid kan regne med at kvaliteten er i højsædet. Hos os hjælper vi dig altid igennem den svære tid på en professionel facon, så du og de andre pårørende kan få en mindeværdig afsked med jeres nærmeste.