Bedemand Ringe

Ældresagen logo

Bedemand Ringe og omegn

Vi er din lokale bedemand i Ringe og omegn. Hos Fynske Bedemænd tilbyder vi professionel koordinering og hjælp i forbindelse med hele begravelsesprocessen – Vi hjælper lige fra dødsfaldet sker til selve begravelsen eller bisættelsen. Ja helt indtil højtideligheden er velafviklet og alle parter har fået den ro de har brug for. Vi har igennem årene oparbejdet en stor rutine i at klare jer igennem en svær tid. Vi indgår altid i professionel og tæt dialog med jer. Vi tilbyder at højtideligheden kan finde sted i alle kirker, og derfor er vi din bedemand i Ringe.

Begravelse

Kisten bliver sænket i jorden. Det er her man siger farvel til sin kære. Her tages der blandt andet stilling til kistevalg og dekoration. Dette kan virke uoverskueligt i denne svære tid.

Fra: 14.333,-

Bisættelse

Kisten bliver til slutning kørt til krematoriet af en bedemand. Urnen bliver stedt til hvile senere. Alt dette kan foregå på flere måder, som derved gør det til et individuelt ønske.

Fra: 19.050,-

info@fynskebedemaend.dk

Bliv ringet op

Bedemand Carsten Ovesen

Bedemand
Carsten Ovesen
Tlf. 53 64 64 04

info@fynskebedemaend.dk

Bliv ringet op

Dorthe Ovesen bedemand

Bedemand
Dorthe Ovesen
Tlf. 53 64 64 04

Tre udvalgte kirker i Ringe

Her finder du 3 udvalgte kirker i Ringe. Som din lokale bedemand ringe tilbyder vi dog begravelse/bisættelse i alle kirker.

Ringe kirke i Ringe

Ringe kirke

Ryslinge kirke i Ringe

Ryslinge kirke

Nazareth kirken i Ringe

Nazareth kirken

Har du brug for mere viden fra din lokale bedemand Ringe?

Vi er der når du har brug for en bedemand

Hos Fynske Bedemænd går vi meget op i at være der, lige præcis når du har brug for en bedemand. Det gør vi ved altid at have åbnet, være fysisk til stede med forretning samt give dig den omsorg du har brug for som pårørende.

Det er vores fornemmeste opgave, som bedemand i Ringe, at sørge for at træffe de vanskelige beslutninger, der skal til, for at højtideligheden foregår uden problemer. Vi tager os af ALT det praktisk for jer og sørger også gerne for at ansøge om tilskud og begravelseshjælp.

Bedemand Ringe kirke