Bedemand Nyborg

Prisvenlig Bedemand

Ingen tillæg aften, weekend og helligdage

Ældresagen logo

Døgnservice

Møde i eget hjem eller hos os

Bedemand Nyborg og omegn

Hos Fynske Bedemænd, er vi din lokale bedemand i Nyborg og omegn. Vi tilbyder professionel hjælp og koordinering i forbindelse med hele processen – fra dødsfaldet hænder til selve begravelsen eller bisættelsen er velafviklet og alle parter har fået ro. Igennem årene har vi oparbejdet en stor rutine i at klare jer igennem den svære tid. Derfor indgår vi altid i en tæt og professionel dialog med de pårørende. Vi vil gerne være din bedemand i Nyborg og derfor tilbyder vi, at højtidligheden kan finde sted i alle kirker.

Begravelse

Vælger I som pårørende den traditionelle begravelse, består det grundlæggende i, at kisten bliver sænket i jorden, og man her kan sige farvel til sin kære. Ved en begravelse tages der bl.a. stilling til kistevalg og dekoration, og dette kan virke uoverskueligt i en svær tid.

 • Rådgivning omkring dødsfaldet
 • Hvid polstret begravelses kiste
 • Iklædning & ilægning i kiste
 • Rustvognskørsel til ceremoni
 • Dokumenter til skifteret
 • Pyntning af kiste/opsætning

Fra: 12.708,-

Bisættelse

Er der ønske om, at den afdøde skal bisættes, foregår det, modsat en begravelse, ved at bisættelsen afsluttes med, at kisten bliver kørt til krematoriet. Herefter vil urnen blive stedt til hvile. Måden hvorpå dette skal foregå kan der være flere af, og det er derfor et individuelt ønske.

 • Rådgivning omkring dødsfaldet
 • Hvid polstret kremeringskiste
 • Iklædning & ilægning i kiste
 • Rustvognskørsel til ceremoni
 • Rustvogn til krematorium
 • Urne i valgfri standard farve

Fra: 13.498,-

Bedemand
Carsten Ovesen
+45 53 64 64 04

Bliv ringet op

Bedemand
Dorthe Ovesen
+45 53 64 64 04

Tre forskellige kommunale kirkegårde

Du finder hele tre kommunale kirkegårde i Nyborg. Heriblandt: Vor Frue Kirke, Svindinge Kirke og Ørbæk Kirke.

Vor Frue Kirke

Nyborg Kirke, eller Vor Frue Kirke, som er kirkens egentlig navn har over flere årrækker blevet bygget til. Det hele startede i begyndelsen af 1400-tallet, hvor de fire ældste fag var afsluttet.

Ved reformationen var der så opført tre sammenbyggede kapeller, som var omsluttet af et tag på kirkens sydside. Efter et par tilbygninger og forandringer, fremtråde Vor Frue Kirke som en 5-skibet kirke helt frem til 1870, hvor store dele af sideskibene blev revet ned. Og sådan blev den nuværende kirkes ydre skabt.

Vor Frue Kirke i Nyborg
Svindinge Kirke i Nyborg

Svindinge Kirke

Svindinge kirke er en landsbykirke opført i renæssancetiden. Bygherren hed Christoffer Valckendorf. Kirken indeholder en alabasttavle, med en meget citeret tekst; “Jeg haver opbygit Glorup og Kircken af nye…”.

Christoffer Valckenkorf var en af landets rigeste mænd og fik derfor opført en usædvanlig stor kirke for en landsbykirke. Ejerskabet af kirken ophørte i 1661, og har siden hen haft flere forskellige ejere. Siden 1929 har kirkens ejerskab overgået til menigheden.

Ørbæk Kirke

Ørbæk Kirke er en teglhængt kirke, der er langhustype med skip og kor i ét, hvor de ældste dele af kirken er fra 1200-tallet. Op igennem årene blev der tilbygget flere bygninger og kirken ændrede udseende.

I 1870 blev kirken restaureret indvendigt og kalkmalerier blev fundet. Igen i 1950’erne blev flere af kisse malerier fremdraget. Senest skete der en renovation fra 2016 til 2018, hvor endnu flere overmalede kalkmalerier så dagens lys. Derudover blev orglet også renoveret, døbefontent flyttet og ydervæggende blev spændt op.

Ørbæk Kirke i Nyborg

Har du brug for mere viden om kirker, kirkegårde, kapeller og krematorium?

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du mangler informationer om, hvordan processen forløber og hvilke muligheder du har. Vi er din lokale bedemand i Nyborg, der tilbyder gennemsigtige priser, hvor du altid kan regne med at kvaliteten er i højsædet. Hos os hjælper vi dig altid igennem den svære tid på en professionel facon, så du og de andre pårørende kan få en mindeværdig afsked med jeres nærmeste.