Bedemand Middelfart

Ældresagen logo

Bedemand Middelfart og omegn

Vi er din lokale bedemand i Middelfart og omegn. Hos Fynske Bedemænd tilbyder vi professionel koordinering og hjælp i forbindelse med hele begravelsesprocessen – Vi hjælper lige fra dødsfaldet sker, til selve højtideligheden. Vi er der helt indtil højtideligheden er slut og alle parter har fået den nødvendige ro. Igennem årene har vi oparbejdet den nødvendige erfaring og rutine i at klare jer igennem denne utrolig svære tid. Vi indgår altid i professionel og tæt dialog med jer. Vi tilbyder at højtideligheden kan finde sted i alle kirker, og derfor er vi din foretrukne bedemand i Middelfart.

Begravelse

En traditionel begravelse består grundlæggende, i at kisten bliver sænket i jorden. Det er her man siger farvel til sin kære. Her tages der blandt andet stilling til kistevalg og dekoration. Dette kan virke uoverskueligt i denne svære tid.

Fra: 14.333,-

Bisættelse

En bisættelse foregår, modsat en begravelse, ved at kisten til slutningen bliver kørt til krematoriet af en bedemand. Urnen bliver stedt til hvide senere. Alt dette kan foregå på flere måder, som derved gør det til et individuelt ønske.

Fra: 19.050,-

Ring døgnet rundt

53 64 64 04

Fremme inden 3 timer til samtale

Ring til os døgnet rundt hele året gratis og uforpligtende, vi står klar med personlig råd og vejledning.

Bedemand Carsten Ovesen

Bedemand
Carsten Ovesen
Tlf. 53 64 64 04

Ring døgnet rundt

53 64 64 04

Fremme inden 3 timer til samtale

Ring til os døgnet rundt hele året gratis og uforpligtende, vi står klar med personlig råd og vejledning.

Dorthe Ovesen bedemand

Bedemand
Dorthe Ovesen
Tlf. 53 64 64 04

Tre udvalgte kirker i Middelfart

Her finder du 3 udvalgte kirker, som du kan læse mere om, ved at klikke på ind på dem. Som din lokale bedemand Middelfart tilbyder vi dog begravelse/bisættelse i alle kirker.

Middelfart Kirke ved Bedemand Middelfart

Middelfart Kirke

Bedemand Middelfart ved Vejlby Kirke

Vejlby Kirke

Kauslunde Kirke Bedemand Middelfart

Kauslunde Kirke

Har du brug for mere viden fra din lokale bedemand Middelfart?

Bedemand med personlig kontakt

Som bedemand går vi meget op i den personlige kontakt med dig. Her er du i trygge hænder hele vejen. Du bestemmer selv om det personlige møde skal holdes hjemme hos jer i trygge rammer, eller i vores hyggelige lokaler. Her får du mødt og skabt den personlige kontakt til din bedemand. Efter vores møde får du en pris, du kan regne med uden uforudsete udgifter. Din bedemand i Middelfart sørger derefter for alt det praktiske i forhold til højtideligheden.
Dette inkluderer hjælp med ansøgningen omkring tilskud og begravelseshjælp samt alt det papirarbejde der skal til. Du kan se 
her, præcis hvad vi som bedemænd foretager os.

Bedemand Middelfart ikoniske kirke