Bedemand Faaborg

Ældresagen logo

Bedemand Faaborg og omegn

Vi er din lokale bedemand i Faaborg og omegn. Vi ved hvor svært sorgen kan være, så derfor tilbyder vi professionel hjælp og koordinering i forbindelse med højtideligheden. Vi hjælper med alt lige fra dødsfalde til selve begravelsen eller bisættelsen. Vores arbejde som bedemand stopper ikke før højtideligheden er velafviklet og alle parter har fået ro. Igennem årene har vi oparbejdet en stor rutine i at klare jer igennem den svære tid. Derfor kan du altid regne med, at du kan være i tæt og professionel dialog med din bedemand hele vejen igennem.

Bedemand med fuld service til fair priser i Faaborg

Vi vil gerne være din bedemand i Faaborg og derfor tilbyder vi, at højtideligheden kan finde sted i alle kirker. Vi tilbyder fuld service til fair priser. Hos os er der ingen ekstra regninger og priserne er altid 100% gennemsigtige. Her kan du trygt stole på din bedemand.

Begravelse

Kisten bliver sænket i jorden, og man kan her sige farvel til sin kære. Ved en begravelse tages der bl.a. stilling til kistevalg og dekoration, og dette kan virke uoverskueligt i en svær tid.

Fra: 14.333,-

Bisættelse

Bisættelsen afsluttes med, at en bedemand kører kisten til krematoriet. Herefter vil urnen blive stedt til hvile. Det er et meget individuelt ønske, hvordan dette skal foregå.

Fra: 19.050,-

Ring døgnet rundt

53 64 64 04

Fremme inden 3 timer til samtale

Ring til os døgnet rundt hele året gratis og uforpligtende, vi står klar med personlig råd og vejledning.

Bedemand Carsten Ovesen

Bedemand
Carsten Ovesen
Tlf. 53 64 64 04

Ring døgnet rundt

53 64 64 04

Fremme inden 3 timer til samtale

Ring til os døgnet rundt hele året gratis og uforpligtende, vi står klar med personlig råd og vejledning.

Dorthe Ovesen bedemand

Bedemand
Dorthe Ovesen
Tlf. 53 64 64 04

Udvalg af kirker i Faaborg

mulighed for bedemand Faaborg Kirke

Faaborg Kirke

Horne Rundkirke i Faaborg

Horne Rundkirke

Brahetrolleborg Kirke med Bedemand Faaborg

Brahetrolleborg Kirke

Kontakt lokal bedemand Faaborg

Personlig kontakt med din bedemand

Som bedemand går vi meget op i den tætte og personlige kontakt med dig. Vi sørger for du er i trygge hænder hele vejen igennem processen. Dette starter med et personligt møde enten i jeres trygge rammer i hjemmet, eller i vores hyggelige lokaler. Her får du skabt din personlige og tætte kontakt med din bedemand, mens vi samtidig afdækker jeres og jeres kæres ønsker og behov. Her får du også dit prisoverslag, som aldrig vil indeholde uforudsete udgifter.

Derefter går din bedemand i Faaborg i gang med alt det praktiske og papirarbejdet. Dette kan også inkludere hjælp til at ansøge om tilskud og begravelseshjælp.

Bedemand Faaborg med Kirke i baggrunden