Bedemand Faaborg

Prisvenlig Bedemand

Ingen tillæg aften, weekend og helligdage

Ældresagen logo

Døgnservice

Møde i eget hjem eller hos os

Bedemand Faaborg og omegn

Vi er din lokale bedemand i Faaborg og omegn. Vi ved hvor svært sorgen kan være, så derfor tilbyder vi professionel hjælp og koordinering i forbindelse med begravelsen/bisættelsen. Vi hjælper med alt lige fra dødsfalde til selve begravelsen eller bisættelsen. Vi stopper ikke før højtideligheden er velafviklet og alle parter har fået ro. Igennem årene har vi oparbejdet en stor rutine i at klare jer igennem den svære tid. Derfor indgår vi altid i en tæt og professionel dialog med de pårørende.

Alle kirker med fuld service til fair priser i Faaborg

Vi vil gerne være din bedemand i Faaborg og derfor tilbyder vi, at højtidligheden kan finde sted i alle kirker. Vi tilbyder fuld service til fair priser. Hos os er der ingen ekstra regninger og priserne er altid 100% gennemsigtige.

Begravelse

Vælger I som pårørende den traditionelle begravelse, består det grundlæggende i, at kisten bliver sænket i jorden, og man her kan sige farvel til sin kære. Ved en begravelse tages der bl.a. stilling til kistevalg og dekoration, og dette kan virke uoverskueligt i en svær tid.

 • Rådgivning omkring dødsfaldet
 • Hvid polstret begravelses kiste
 • Iklædning & ilægning i kiste
 • Rustvognskørsel til ceremoni
 • Dokumenter til skifteret
 • Pyntning af kiste/opsætning

Fra: 12.708,-

Bisættelse

Er der ønske om, at den afdøde skal bisættes, foregår det, modsat en begravelse, ved at bisættelsen afsluttes med, at kisten bliver kørt til krematoriet. Herefter vil urnen blive stedt til hvile. Måden hvorpå dette skal foregå kan der være flere af, og det er derfor et individuelt ønske.

 • Rådgivning omkring dødsfaldet
 • Hvid polstret kremeringskiste
 • Iklædning & ilægning i kiste
 • Rustvognskørsel til ceremoni
 • Rustvogn til krematorium
 • Urne i valgfri standard farve

Fra: 13.498,-

Bedemand
Carsten Ovesen
+45 53 64 64 04

Bliv ringet op

Bedemand
Dorthe Ovesen
+45 53 64 64 04

Udvalg af kirker i Faaborg

Faaborg Kirke

Udefra fremstår kirken som en stor og smuk kirke med munkestole fra den katolske tid. Med sin gule facade, samt rødt tegltag ligner den en typisk ældre kirke. Døbefonten er fra middelalderen og er fremstillet i granit. Et katolsk skab pryder kirken fra senmiddelalderen, som er overført fra den første Sct. Nicolai kirke. Den oprindelige altertavle fra 1511 er nu at finde på Nationalmuseet i København, som et klenodie fra denne tid. Altertavlen er blevet erstattet med en malet af Vilhelm Marstrand fra 1855. Orglet er også af nyere dato med 34 stemmer fra 1979.

Fåborg Kirke
Horne Rundkirke

Horne Rundkirke

Fyens eneste rundkirke, som ligger og flotter sig i blandt blandet byggeri. Den har en utrolig stor historisk værdi, i det Eckersberg er repræsenteret. Greveloge og Nadversal er også repræsenteret i indretningen af denne ikoniske rundkirke.

Brahetrolleborg Kirke

Brahetrolleborg Kirke er opført imellem 1250 – 1325 med en døbefont af B. Thorvaldsen. Munkesten fra det 15 århundrede, Abbedsten i våbenhuset og angelorgel fra 1803, som er blevet rekonstureret af Carsten Lund i 2004.

Brahetrolleborg Kirke

Kontakt lokal bedemand Faaborg

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du mangler informationer om, hvordan processen forløber og hvilke muligheder du har. Vi er din lokale bedemand i Faaborg, der tilbyder gennemsigtige priser, hvor du altid kan regne med at kvaliteten er i højsædet. Hos os hjælper vi dig altid igennem den svære tid på en professionel facon, så du og de andre pårørende kan få en mindeværdig afsked med jeres nærmeste.