Bedemand Broby

Ældresagen logo

Bedemand Broby og omegn

Vi er din lokale bedemand i Broby og omegn. Hos Fynske Bedemænd tilbyder vi professionel koordinering og hjælp i forbindelse med hele begravelsesprocessen – Vi hjælper lige fra dødsfaldet sker til selve begravelsen eller bisættelsen. Ja helt indtil højtideligheden er velafviklet og alle parter har fået den ro de har brug for. Vi har igennem årene oparbejdet en stor rutine i at klare jer igennem en svær tid. Vi indgår altid i professionel og tæt dialog med jer. Vi tilbyder at højtideligheden kan finde sted i alle kirker, og derfor er vi din bedemand i Broby.

Begravelse

Vælger I som pårørende den traditionelle begravelse, består det grundlæggende i, at kisten bliver sænket i jorden, og man her kan sige farvel til sin kære. Ved en begravelse tages der bl.a. stilling til kistevalg og dekoration, og dette kan virke uoverskueligt i en svær tid.

Fra: 14.333,-

Bisættelse

Er der ønske om, at den afdøde skal bisættes, foregår det, modsat en begravelse, ved at bisættelsen afsluttes med, at kisten bliver kørt til krematoriet. Herefter vil urnen blive stedt til hvile. Måden hvorpå dette skal foregå kan der være flere af, og det er derfor et individuelt ønske.

Fra: 19.050,-

Ring døgnet rundt

53 64 64 04

Fremme inden 3 timer til samtale

Ring til os døgnet rundt hele året gratis og uforpligtende, vi står klar med personlig råd og vejledning.

Bedemand Carsten Ovesen

Bedemand
Carsten Ovesen
Tlf. 53 64 64 04

Ring døgnet rundt

53 64 64 04

Fremme inden 3 timer til samtale

Ring til os døgnet rundt hele året gratis og uforpligtende, vi står klar med personlig råd og vejledning.

Dorthe Ovesen bedemand

Bedemand
Dorthe Ovesen
Tlf. 53 64 64 04

Fire udvalgte kirker i Broby

Her finder du 4 udvalgte kirker, som du kan læse mere om, ved at klikke på ind på dem. Som din lokale bedemand Broby tilbyder vi dog begravelse/bisættelse i alle kirker.

Nørre Broby Kirke

Nørre Broby Kirke

Sønder Broby Kirke

Sønder Broby Kirke

Vejle Kirke i Broby

Vejle Kirke

Sandholts Lyndelse Kirke i Broby

Sandholts Lyndelse Kirke

Har du brug for mere viden fra din lokale bedemand Broby?

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du mangler informationer om, hvordan processen forløber og hvilke muligheder du har. Vi er din lokale bedemand i Broby, der tilbyder gennemsigtige priser, hvor du altid kan regne med at kvaliteten er i højsædet. Hos os hjælper vi dig altid igennem den svære tid på en professionel facon, så du og de andre pårørende kan få en mindeværdig afsked med jeres nærmeste.