Bedemand Bogense

Ældresagen logo

Bedemand Bogense og omegn

Hos Fynske Bedemænd, er vi din lokale bedemand i Bogense og omegn. Vi tilbyder professionel hjælp og koordinering i forbindelse med hele processen – fra dødsfaldet hænder til selve begravelsen eller bisættelsen er velafviklet og alle parter har fået ro. Igennem årene har vi oparbejdet en stor rutine i at klare jer igennem den svære tid. Derfor indgår vi altid i en tæt og professionel dialog med de pårørende. Vi vil gerne være din bedemand i Bogense og derfor tilbyder vi, at højtidligheden kan finde sted i alle kirker.

Begravelse

Vælger I som pårørende den traditionelle begravelse, består det grundlæggende i, at kisten bliver sænket i jorden, og man her kan sige farvel til sin kære. Ved en begravelse tages der bl.a. stilling til kistevalg og dekoration, og dette kan virke uoverskueligt i en svær tid.

Fra: 14.333,-

Bisættelse

Er der ønske om, at den afdøde skal bisættes, foregår det, modsat en begravelse, ved at bisættelsen afsluttes med, at kisten bliver kørt til krematoriet. Herefter vil urnen blive stedt til hvile. Måden hvorpå dette skal foregå kan der være flere af, og det er derfor et individuelt ønske.

Fra: 19.050,-

info@fynskebedemaend.dk

Bliv ringet op

Bedemand Carsten Ovesen

Bedemand
Carsten Ovesen
Tlf. 53 64 64 04

info@fynskebedemaend.dk

Bliv ringet op

Dorthe Ovesen bedemand

Bedemand
Dorthe Ovesen
Tlf. 53 64 64 04

Tre udvalgte kirker i Bogense

Guldbjerg Sognen i Bogense

Guldbjerg Sognen

Bogense Kirke

Bogense Kirke

Skovby Kirke i Bogense

Skovby Kirke

Har du brug for mere viden omkring begravelse/bisættelse i Bogense?

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du mangler informationer om, hvordan processen forløber og hvilke muligheder du har. Vi er din lokale bedemand Bogense, der tilbyder gennemsigtige priser, hvor du altid kan regne med at kvaliteten er i højsædet. Hos os hjælper vi dig altid igennem den svære tid på en professionel facon, så du og de andre pårørende kan få en mindeværdig afsked med jeres nærmeste.