Bedemand Bellinge

Ældresagen logo

Bedemand Bellinge og omegn

Vi er din lokale bedemand i Bellinge. Vi har lokaler på Brogårdsvej 23 i Bellinge. Her tilbyder vi professionel koordinering og hjælp i forbindelse med hele begravelsesprocessen – Alt lige fra dødsfaldet sker til selve begravelsen eller bisættelsen. Vi er der altså helt indtil højtideligheden er veloverstået og alle parter har fået den ro de har brug for. Vi har igennem årene oparbejdet en stor rutine i at klare de pårørende igennem en svær tid. Vi indgår altid i professionel og tæt dialog med jer. Vi tilbyder at højtideligheden kan finde sted i alle kirker, og derfor er vi din bedemand i Bellinge.

Begravelse

Kisten bliver sænket i jorden. Det er her man siger farvel til sin kære. Her tages der blandt andet stilling til kistevalg og dekoration. Dette kan virke uoverskueligt i denne svære tid.

Fra: 14.333,-

Bisættelse

Kisten bliver til slutning kørt til krematoriet af en bedemand. Urnen bliver stedt til hvile senere. Alt dette kan foregå på flere måder, som derved gør det til et individuelt ønske.

Fra: 19.050,-

Ring døgnet rundt

53 64 64 04

Fremme inden 3 timer til samtale

Ring til os døgnet rundt hele året gratis og uforpligtende, vi står klar med personlig råd og vejledning.

Bedemand Carsten Ovesen

Bedemand
Carsten Ovesen
Tlf. 53 64 64 04

Ring døgnet rundt

53 64 64 04

Fremme inden 3 timer til samtale

Ring til os døgnet rundt hele året gratis og uforpligtende, vi står klar med personlig råd og vejledning.

Dorthe Ovesen bedemand

Bedemand
Dorthe Ovesen
Tlf. 53 64 64 04

Har du brug for mere viden fra din lokale bedemand Bellinge?

Har du spørgsmål eller andet, så tøv ikke med at tage kontakte til os. Vi har åben 24 timer i døgnet på telefonen. Vi kan også nemt forklare, hvordan det hele kommer til at foregå, og hvilke muligheder du har, når din kære skal begraves. Vi er den lokale bedemand i Bellinge og tilbyder altid gennemsigtige priser, hvor du kan være helt sikker på, at kvaliteten er i højsædet. Vi hjælper dig igennem en svær tid, på en professionel måde, hvor du som pårørende kan få en mindeværdig afsked med de nærmeste.

Vi er der når du har brug for en bedemand

Hos Fynske Bedemænd går vi meget op i at være der, lige præcis når du har brug for en bedemand. Det gør vi ved altid at have åbnet, være fysisk til stede med forretning samt give dig den omsorg du har brug for som pårørende.

Det er vores fornemmeste opgave, som bedemand i Bellinge, at sørge for at træffe de vanskelige beslutninger, der skal til, for at højtideligheden foregår uden problemer. Vi tager os af ALT det praktisk for jer og sørger også gerne for at ansøge om tilskud og begravelseshjælp.

Bedemand Bellinge og kirke